Hvem er vi?

Om os

Kort om vores tro

Kristendommen handler om en levende Gud: En Gud der brænder for dig og ønsker at have fællesskab med dig. Der er så meget liv, glæde og frihed i Guds nærvær. Dermed ikke sagt at livet som kristen er perfekt og smertefrit - det lover Bibelen ingenting om, men den fortæller om et sted du kan komme med alle dine nederlag og sejre, et sted du kan komme lige præcis som du er. - et sted der er håb!

Om hjemmesiden

Vi oprettede hjemmesiden, da vi så behovet for en side målrettet den typiske dansker, som er døbt, konfirmeret og går i kirke juleaften. Igennem flere samtaler, har vi oplevet at mange har ubesvarede spørgsmål til kristendommen og livets store spørgsmål.

På hjemmesiden kan du bl.a. læse om Jesus, få et indblik i hvorfor forskellige mennesker i Danmark tror på ham, spørge ind til troen og læse blogindlæg, skrevet af forskellige kristne. Derudover kan du se film om den kristne tro.

Jesusbloggen.dk er en bibeltro hjemmeside, med evangelisk luthersk bekendelsesgrundlag. Siden har til formål, at pege på Jesus som frelser og Herre, og lede mennesker ind i en relation til ham. 

Holdet bag

Filip
Filip
Bor i Aarhus, hvor han læser til lærer.
Katrine
Katrine
Bor i Odense, hvor hun studerer journalistik.
Mathias
Mathias
Bor pt på Fiji, hvor han holder friår fra HTX.
Hanne
Hanne
Bor i Aarhus, hvor hun læser til sygeplejerske.
Bjørn
Bjørn
Bor i Holstebro, hvor han er værnepligtig ved Det Jyske Dragonregiment.
Benjamin
Benjamin
Bor i Aarhus, hvor han læser til mediegrafiker.
Sebastian
Sebastian
Bor i Odense, hvor han læser interkulturel pædagogik og Arabisk