Et liv med mening
Filip
Udgivet d. 01-02 2020
Filip

Et liv med mening

Jeg ved ikke med dig, men jeg synes billedet her er ret sigende og samtidig ret provokerende. Men mon ikke den provokation billedet bringer frem hos dig, skyldes at der er en sandhed bag det der er hård at erkende?

Mange mennesker slider og slæber rigtig hårdt her i livet, for at opnå lykke og fremgang. Men i sidste ende ender vi jo alle det samme sted; i en kiste. Der kan være forskel på hvor fin kiste vi får og hvor stor begravelsen bliver, men tilstanden er den samme lige meget hvor rig eller fattig man er “død”.

Det her blogindlæg skal ikke handle om døden, men om livet og hvad der sker efter. I Bibelen er der en der hedder Paulus der skriver noget om hans forhold til livet. Læs med her: 

“Tænk på dem, der løber om kap på et atletikstadion. De er alle med fra starten, men kun én vinder førstepræmien. Løb for at vinde! Idrætsfolk må give afkald på mange ting for at vinde sejren. De gør det for at få en sejrskrans, som hurtigt visner, men vi gør det for at få en sejrskrans, som aldrig visner. Altså jeg løber direkte mod målet, fast besluttet på at vinde. Jeg bokser ikke ud i luften.”
– Første Korintherbrev 9: 24-26 (fra Bibelen På Hverdagsdansk)

Det mål Paulus taler om her, er himlen.
Hvad nytter det at kæmpe sig igennem livet for at opnå rigdom og anerkendelse? Bliver du lykkelig af det? Er det ikke bare en kamp der aldrig ender?

Kæmp for noget der betyder noget! Gud ønsker at give dig et liv fuld af mening og oven i det et ubeskriveligt mål. Han ønsker at rive dig ud af materealismens, egoismens og narcisismens tankegang, og give dig et håb om at livet er mere, end hvad den her verden har at tilbyde. Ud over det ønsker han at give håb om at alt en dag skal blive nyt. Han ønsker også at få dig med i kampen få at flere mennesker må opleve dette.

Det er mit største ønsker at du, der læser det her blogindlæg, må kunne sige det samme som Paulus sagde i Fil. 1,21: “For mig er livet Kristus, og døden en vinding.”
Det er mit ønske at du kommer til at leve livet for Jesus, og igennem det erfare at døden er en sejr. At du må få en sejrskrans der aldrig visner.
Når er det er sagt, så må jeg også gøre det klart for dig, at kristne bestemt ikke bare lever livet for at dø engang. Har snakket med en del forskellige der troede at det forholder sig sådan. – det gør det ikke.

Det er mit ønske at du kommer til at leve livet for Jesus, og igennem det erfare at døden er en sejr. At du må få en sejrskrans der aldrig visner.

Jesus ønsker at give dig et meningsfyldt liv med et mål. Jeg ved godt at det næsten lyder for godt til at være sandt, men nu kommer det bedste: det er sandt, og du må få del i det :)

Skriv endelig her på siden eller på vores facebook, hvis du ønsker at tage imod Jesus, lære mere om ham eller hvis du har andre spørgsmål. Må Gud velsigne dig!