To udveje
Hanne
Udgivet d. 30-08 2018
Hanne

To udveje

Man behøver ikke engang at se 10 minutters nyheder, for at se hvor meget ondt der foregår i den verden vi lever i; Skoleskydning i USA, børn der bliver misbrugt og mobning er bare nogle få af de forfærdelige ting der finder sted. Vi har hørt så meget om det, at noget af det faktisk ikke engang gør indtryk på os længere. Det behøver ikke kun at være de ting som vinder overskrifterne i bladende og nyhederne, der indikerer at vi lever i en verden med meget ondt. Mange af os oplever det i vores eget liv.

I Johannes Åbenbaringen 21,5 står der ”Se, jeg gør alting nyt.” Som kristen har man et håb om en ny jord (det vi kalder himlen), hvor alting bliver GODT. I verset lige før står der: ”Gud vil selv være hos dem. Han vil tørre hver tåre af deres øjne, døden skal ikke være mere, ej heller skrig, ej heller sorg, ej heller pine skal være mere, for det der var før er forsvundet.”

Nu kunne jeg godt stoppe med at skrive. Jeg kunne sige at der er lys for enden af tunnellen for alle, men Bibelen er tydelig omkring hvilke to udgange der er ud af dette liv. Senere i samme tekst står der om dem der ikke har taget imod Jesus som deres frelser: ”De skal få deres lod i søen der brænder med ild og svovl; det er den anden død” Jeg får kuldegysninger af at tænke på det sted. Af at tænke på at mennesker, som jeg holder af, måske skal ende det sted, hvor alt skal være så forfærdelig at vores små hoveder slet ikke kan forestille sig det. Jeg ønsker virkelig ikke for nogen af jer, at I må vælge den sidstnævnte udvej.

Du kan ikke forholde dig passiv til dette valg. Det er en beslutning som du, og kun du kan tage. Uden Jesus fortjener vi alle sammen at komme i helvede. For han er det eneste menneske på jorden der har formået at leve et helt liv uden at synde. Der er ingen, ingen, af os der selv kan gøre os gode nok til at være sammen med Gud. Heldigvis giver Gud dig valget. Du kan tage imod Jesus, og lade ham være din ”adgang”, eller din ”billet” til Gud. Vil du tage imod Jesus? Vil du lukke ham helt ind i dit liv, lade ham være herre over alt? Vil du tilbringe en vidunderlig evighed i himlen sammen med ham?

”Jeg har stillet jer overfor livet og døden, velsignelsen og forbandelsen. Så vælg da livet.. For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham” 5.Mos. 30,19 + Joh. 3,17.